Dio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, arattigimda yaklaşık 238 içeriğimden 4 tane İndex kalmış. Geri kalan içeriklerin bütün indexleri düşmüş. Yabancı herhangi bir içerik İndex görünmüyor. İlk sırada kendi anasayfam indexi, diğer üçü de içerik sayfası indexi yer alıyor.
Hocam şimdi öncelikle cyberpanel atağında ne olmuş ne bitmiş hem forumu, hem globalde bu durumu hemde cyberpanelin bu konuda yayınladığı makaleleri baştan sona inceledim.
Bahsettiğiniz duruma sebep olabilecek ne var diye göz attım ama sizi bu şekilde doğrudan etkileyecek bir durum değil o tarafta olan. Belki ip adresiniz dolaylı olarak etkilendi diyeceğim ama halihazırda hosting firmanızı da değişmişsiniz. Google taraflı son 2 hafta içerisinde neredeyse tüm güncellemelere göz attım ve gördüğüm kadarıyla yakın zamanda o tarafta da bir sizi etkileyecek bir problem gözükmüyor. Son olarak web siteniz bir spam backlink saldırısı yiyor olabilir(semrush, ahrefs vs. gibi araçlar ile göz atılabilir). Web sitenizde seo eklentinizin ayarlarını gözden geçirmenizi, o taraflı bir engellemeniz varsa durumu düşünerek değiştirmenizi, robots.txt dosyanızda bir engel var mı kontrol etmenizi öneriyorum. Search console da manuel bir işlem mi var kontrol edin, cloudflare kullanıyorsanız bir engellemeniz var mı kontrol edin(botlar kesinlikle engellenmemeli). Sitemapi yeniden gönderebilirsiniz.