Videoyu 2 kere izledim ama anlayamadım. Ben %100 özgün metin istiyorum. Bunu nereden yapacağım? RSS ekleme ve Google news ekleme ne işe yarar? Kafam allak bullak oldu
AutoWP , otomatik olarak içerik üretmek için 4 seçeneğe sahiptir. Bunlar RSS , Google News, Wordpress ve AI Agent seçenekleridir. AI Agent haricindekiler KAYNAKtır. Yani örneğin sizin bir bitcoin haber siteniz var. Ve amacınız bitcoin ile en güncel haberleri %100 özgün ve %100 SEO uyumlu şekilde otomatik olarak girmek.
AutoWP'ye giriyorsunuz, AutoWP -> automatic post -> Google News kaynağını seçiyorsunuz. Anahtar kelime (keyword) olarak örneğin "bitcoin,altcoin,...." gibi anahtar kelimeleri giriyorsunuz ve kaynağı ekliyorsunuz. Bu işlemi yaptıktan sonra AutoWP arka planda sizin yerinize google newse girecek, sizin verdiğiniz anahtar kelimeleri kullanarak en güncel haberleri arayacak ve bulacak, spam ve benzer içerik taramasından geçen temiz içerikleri algılayacak ve seçtikten sonra O METİNDEKİ BİLGİLERİ BAZ ALARAK fakat SIFIRDAN içerik üretecek. Yani bu basit bir rewrite işlemi değildir.AutoWP bir insan editör gibi bu haberleri tarar ve BİLGİLERİ ALIR ve BU GÜNCEL BİLGİLERİ KULLANARAK , sıfırdan içeriğinizi üretir. Bir editörün de yaptığı budur.
RSS dediğimiz yapı ise hedef websitenin postlarını yeniden eskiye doğru listeleyen, veri çekmenize yarayan bir veri tipidir. detaylı bilgi için googleda rss nedir diye aratırsanız çok fazla bilgi mevcut. Eğer siz belli başlı bir sitenin içeriklerini çok beğeniyorsanız ve özellikle bunu kullanmak istiyorsanız, eğer sitenin RSS desteği varsa (ki %90 oranında oluyor) o RSS feedi kulllanarak o spesifik siteyi kaynak olarak eklemeniz mümkün. Bu durumda yine AutoWP bu websitesindeki en güncel içerikleri RSS üzerinden çekecek , bu bilgileri alacak ve bununla SIFIRDAN içeriğinizi üretecek.
Aynı şey Wordpress siteleri için de geçerli. Eğer herhangi bir WordPress sitesini (kendi siteniz değil, başka bir wordpress sitesi, artık hangi siteden içerik çekmek istiyorsanız) kaynak olarak eklemek istiyorsanız bunu Wordpress kategorisi altında yapmalısınız. Genelde her wordpress sitesinin aynı zamanda RSS feedi de bulunur fakat siz hedef sitenin wordpress olduğundan eminseniz Wordpress seçeneği üzerinden kaynak eklemenizi tavsiye ederim.
Gelelim AI Agent bölümüne. AI Agentları bir yapay zeka asistanı olarak düşünebilirsiniz. Yapay zeka yine sizden keywordler alır (Google Newsde olduğu gibi) ve bu keywordleri kullanarak internette araştırma yapar. Bunun diğerlerinden farkı, yapay zekanın tamamen bağımsız olarak ve belli başlı bir contexti takip etmeden tamamen kendi zekasını kullanarak pek çok kaynaktan bilgileri toplaması ve bu bilgilere dayanarak içeriğinizi oluşturmasıdır.
VE LÜTFEN UNUTMAYIN. Kaynak ekledikten sonra tüm sistem ARKA PLANDA çalışır. Yani AutoWP'yi ayarladıktan sonra SİZ UYURKEN BİLE sistem çalışmaya devam eder. Saate 1 , günde 1 , günde 2 ve haftada 1 içerik üretme seçeneklerimiz mevcuttur. Ayarlar bölümünden üretilme zaman aralığını değiştirebilirsiniz.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Eğer kurulumda sorun yaşadıysanız bize whatsapp üzerinden ulaşırsanız anydesk ile bağlanıp yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Teşekkürler.