HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manuel de yapabilirsiniz her şeyi otomatikleştirmeye gerek yok. Tabi ki günde yüzlerce sipariş çıkmıyorsanız.
Kargoyu verdiniz diyelim müşteriye mail ve whatsapp ile kodu gönderebilirsiniz. Fatura zaten direkt gibden de kesilir.

Şu işleri manuel yapmamak için aylık binlerce lira talep eden sistemlere falan geçmezdim herhalde.
günlük 80-90 sipariş alıyoruz ve bu tam anlamıyla yapılmayan reklam ile bundan dolayı hem müşteri hemde kendimiz acısından bir çözüm bulmamız gerekiyor. ben woocommerceyi çok seviyorum ama işte herşeyi tek tek yapmak yoruyor. yoksa sitemizden memmunum vakit olmayışı sorun

mcfearcombat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem kendi e-ticaret sitelerimizde hem de müşterilerimizin sitelerinde wooCommerce kullanıyoruz ve çok memnunuz şuan için başka hazır altyapıya ücret ödeme gereksinimi kesinlikle duymuyoruz ancak bizim kendi yazılım firmamız bünyesinde ihtiyaç duyduğumuz gereksinimleri hızlıca geliştirip kullanabiliyoruz. Böyle bir imkanı olmayanlar içinse eklentiler ile çözümler birçok konuda mevcut. Lakin standart bir kullanıcıysanız ne kadar efektif ve ne kadar kolay çözüm üretebilir tartışma konusu.
işte sorunda burada