Geçen Hafta yeni çıkardığı purple kollajeni aldım Kiperin'in.
Hocam bu firma hakkında sıkıntılı durumlar var bence. FDA onaylı diyor ancak FDA'in onayladığı ürünlerin olduğu kendi sitesindeki veri bankasına adını sorgulayınca çıkmadı. Bunlar bence şirket kaydı filan açtı onu satıyor bize... Çünkü bir sertifika filan paylaşmışlar...
Diğer bir konu ise hepsiburada üzerinden ürün içeriği ile ilgili soru soruyorum cevap vermiyor satıcı sonra biraz daha başitleştirip soruyorum bu sefer %50 cevap alabiliyorum...
Üründe diyor ki bütün kolajenin kaynağı sığırdır. Hepsiburada'da resmi satıcı kiperin'de soruma böyle cevap veriyor. Ama kutunun üstüne yazan müşteri danışma hattı (kiperinin kurumsal numarası) arandığında 5 ve 10 numaralı kolajenler yumurta kaynaklı diyor :d
Bu firma aklımı çok karıştırdı her yerde bir tutarsızlık var. Dikkatli olunması gerekir yada müşteri temsilcilerine söylesinle her ağızdan farklı bir şey demesinler bu gidişle balık kaynaklı kolajen istiyor olsam reklamlarda yazmamasına rağmen şu tip kolajenide balıktan elde ediyoruz derler herhalde...