ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünü alanlar genelde düzenli kullananlar oluyor. Üründe genel olarak memnuniyet yorumları var hocam.
yorumu size bırakıyorum 4.günün sonunda bu şekilde oldum kimseye tavsiye felan etmiyorum kesinlikle kullanmayın özellikle hassassanız asla asla asla mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum bozulan psikolojime mi yanayım çektiklerime mi yanayım paramamı yanayım …

Herkes aylarca o kadar övdü ki saçımın cildimin düzeleceğini daha sağlıklı görüneceğini ve hatta tok tuttuğu için kilo verebileceğimi düşündüm ama hiç de öyle olmadı. Her zaman böyle şeylere mesafeliyim ama bu dediğim gibi anlatıla anlatıla bitirilemedi en sonunda ben de aldım ve kullanmaya başladım. Çoğu insan gibi kahveme katıp içiyordum tam 1 haftanın sonunda öğle vakti zehirlendiğimi düşündüm. Mide bulantısı başladı sonra halsizlik vs dedim kesin yediğim bir şey dokundu bana. Sonra midem asla hazmetmemeye başladı yediklerimi ama ben hala içiyorum kolajeni sabahları. En sonunda bir sabah acile gitmek zorunda kaldım çünkü hem midem aşırı şiş hem de bulantı kusma var. Serum ve bazı ilaçlarla toparladım. Sonra oturdum düşündüm ben normalden farklı ne tüketiyorum ve kolajen geldi aklıma. Araştırdım ve sonuç bendeki belirtiler. Malesef herkese aynı etkiyi vermiyormuş anlamış oldum. Bana dokundu mesela, gerçekten memnun olanlar da var ama beni mahvetti. Keşke iade edebilseydim ucuz da değil ki. Yapacak bir şey yok. Bana iyi gelmedi ve elimde patladı. Bu yüzden dikkatli kullanın ve düşünerek satın alın. Bu arada herkes gibi günde 1 ölçek kullandım, aşırı değil.

İlk alıp kullanmaya başladıktan bi süre sonra kistik sivilce yaptı 1 tane. Daha önce hiç o tür bi sivilcem olmadığı için emin olmamakla birlikte kullanmaya ara verdim kuşkulandığım için. 1 haftadır tekrar kullanmaya başladım ve son 2 gündür bu kez vücudumun çeşitli yerlerinde ağrılı büyük sivilceler çıktı. Normalde böyle bir problemim yok şimdi kesinlikle emin oldum ki ürün sivilcelenme ve büyük ağrılı iltihaplı sivilcelere neden oluyor. Üstelik tavsiye edildiği gi kahve ve yoğurt ile tükettim ekstra bi ürün kullanmadım. kutunun yarısından çoğu duruyor ve boşa gitti param. bunu pazarlamaya çalışan o infuluencerları da kınıyorum. İnsan sağlığıyla oynuyorsunuz. Bundan sonra her yerde yaşadığım olumsuz deneyimi paylaşacağım başka insanlar bumu yaşamasın diye ve dileyin vücudumda kalıcı bi tahribata sebep olmasın yoksa bedelini çok ağır ödersiniz. Kesinlikle bu ürünü kullanmasın hiçbi yaş grubu ve hiç kimse.

Bazı yorumlar.
Çok ciddi yan etkiler bunlar.