Merhaba,
Ben Ozan, 3 yıldan fazla süredir uygulama geliştirme tecrübesine sahibim ve hem yurt içi hem yurt dışı birçok büyük projede yer aldım. Şimdi, son zamanlarda geliştirdiğim potansiyeli yüksek olduğunu düşündüğüm uygulamamı satıyorum. Umarım alan kişi de güzel bir şekilde ilgilenir ve iyi yerlere getirir.
Pawify, evcil hayvanlarınızın ruh halini analiz eden ve bakım ipuçları sunan bir uygulama. Profesyonel bir uygulama sahibi olmanın ne kadar kazançlı olabileceğini fark etmeyenler için bu gerçekten büyük bir fırsat.
Uygulama adı : pm
Uygulama linki : pm
Yayınlanma zamanı : yeni 2-3 hafta önce
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : revenuecat entegrasyonu mevcut
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : şuanda henüz gelir sağlamadı 10-12 adet trial satın alan olmuştu, trial kontrolü açıkken.
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 115
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : organik
Günlük aktif kullanıcı sayısı : 2-10
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : sadece uygulama veya konuşulur
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : çok ufak bir yapay zeka gideri mevcut
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : hayır
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? :hayır
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :
Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : hayır
Uygulama satış fiyatı : 34000₺ çok uzak olmayacak şekilde teklif de verebilirsiniz konuşur düşünürüz