Merhabalar

Sosyal medyada +9 yıllık altın değerinde teknikler ve tecrübeler ile içerik üretimi yaparak,
Telegram kanalı kasıyorum.

Telegram kanallarını isterseniz sıfırdan açıyoruz belirli içerikler ile kasıyoruz, dilerseniz de hazır bir kanal veya gruba üye çekimi yapıyoruz.

Çekilen kitle 22-40 yaş arası erkek kitledir.

İki çeşit çalışma stilimiz vardır;
1-) Bize temin edeceğiniz 1k takipçi istekli fake hesaplar ile keşfetten etkileşim alıp telegrama üye çekiyoruz. Bu çalışma stilinde kaç hesap yönetiyor isek hesap adeti başına aylık yönetim ücreti alınır.
1 hesabın aylık yönetim ücreti farklı
3-5-10 ve daha fazlası hesap yönetimi ücreti farklıdır.
Hesap sayısı arttıkça bize ödeyeceğiniz ücretler düşer.

1k istekli fake hesaplar forumda 250₺ ila 400₺ arasında ücretler ile satılıyor.

Üye çekim işlemleri sonucunda hesapların takipçisi artıyor ve hesaplarınızın değeride bir hayli artıyor buda sizin avantajınızadır.

2. Çalışma stilimiz; çekilen üye başına ücret biçimi
Bizlere ilk etapta bir depozito ödüyorsunuz, ardından grubunuza getirdiğimiz her üye 1.000'e ulaşınca 5.000₺ ücret düşürülür.
Ücret peşin alınır ve süre garantisi kessinlikle verilmez.
Bu calısma stilinde fake hesapları biz temin ediyoruz.
Bu calışma stilinde sıfırdan kendi açtığımız veya bizim ile aynı içerik paylaşımı yaptığınız kanal veya gruplara üye çekimi yapılır.

Yaptığımız bir çalışmada günlük 100 civarında telegram üyesi çektik.

Bu işin eğitimini almak isteyenler için;
Birden çok zengin sektörden para kazanma yolları
Bu işin özel teknikleri
Özel eğitim şeklinde verilir.
Eğitim ücreti 35.000₺
Bu özel yöntemler Şuanda bize aylık 15.000 ila 25.000₺ arasında kazanç getiriyor.

Bilgi için profilimdeki whatsap hızlı mesaj linkimden ulaşabilirsiniz.

0539 767 97 49

Pm ve yorumlara dönüş sağlanmayacaktır teşekkür ederim ♥️ herkese bol kazançlar diliyorum