Ben BYT Atto 3 kullanıyorum. Eğer evinizde veya işinizde kendi AC istasyonunuzu kurma imkanınız yoksa %100 elektrikli sizin zor olur ama imkan varsa kesinlikle %100 elektrikli bir araç alın.
BYD konusuna gelecek olursak araç teknolojisi bu fiyata alınacak bir araçta olabileceklerin en iyisi.
1 yıldır Atto 3 ü kullanıyorum şirkette 22kw AC şarj istasyonumuz var. Günlük 70-80km yol yapıyorum yazın haftada 2 kışın haftada 3tam şarj yetiyor. Tam şarj sıfırdan 100 e 4 saat gibi sürece oluyor ki ben ofiste çalışırken araç şarj oluyor.
Dezavantajı ise uzun yol beni korkutuyor. 1 senedir uzun yol yapmadım. Geçen Ankara-Adana arası gidecektim ama yeni açılan Niğde otobanında şarj istasyonu gözükmüyordu bu yüzden gitmedim. Ama şimdi baktığımda epey istasyon koymuşlar.
Dışarıda DC ile hızlı şarj yapacaksanız benzin ve mazottan fiyat olarak bir avantajı da olmuyor. Ama yukarda dediğim gibi kendi istasyonunuzu kurma imkanınız varsa ki AC istasyon 500-750 dolar arası maliyeti var elektrikli araç şehir içi için süper bir olay
Bu aracın hala fiyatı belli değil sanırım? En son tırlarla araba girişi olmuştu ama ne oldu sonra takip edemedim.
Ankara da 400 kişi sırada dedi bayi Seal U için. Alınabilecek en iyi plug-in hibrit