Blum Telegram Bot Tam AFK Mini Oyun Ticket Toplama Yazılımı! KURULUM VİDEOSU https://www.youtube.com/watch?v=RJ84fMLJCaw İNDİRME LİNKİ KURULUM VİDEOSUNUN AÇIKLAMASINDA VAR. DOĞRULAMA YAPIP LİNKİ ALABİLİRSİNİZ TEK ÇIKARIM KANALIMA OLAN ABONELİĞİNİZ.
Dosyayı ne yaptıysam virüstotale ekleyemedim neyim kimim zaten ortada yinede güvenemeyen vds yükleyip test edebilir. Olurda birisi benim bu projemden virüs yerse direkt forumdan banlanmayı kabul ediyorum. Dosyada size zarar verebilecek yada bilgilerini her hangi bir şekilde bana veya başkasına aktaracak kod yoktur. Güvenerek kullanabilirsiniz.
Özellikler- Çoklu Platform Uyumluluğu: Hem bilgisayar hem de telefonlarda kullanılabilir. (Telefon kullanıcıları ek olarak $2-3 maliyetle karşılaşabilir.)
- Tam Otomatik: Sorunsuz, eller serbest bir deneyim yaşayın.
- Anti-Ban Özellikleri: Yasaklanma riskini en aza indiren detaylı ayarlar.
- Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay gezinme için basit ve güzel tasarım.
- Anında Müdahale: Gerektiğinde hemen müdahale etme imkanı.
- Verimli Bilet Toplama: Cihazı izlemeye gerek kalmadan tüm Blum biletlerini otomatik olarak toplayın.
- Özelleştirilebilir Ayarlar: Blum coin toplama şansını ayarlayın ve donma özelliğini açıp kapatın.
- Ömür Boyu Kullanım: Tek kurulum ile ömür boyu fayda sağlayın.
Neden Yazılımımızı Seçmelisiniz?- Verimlilik: Tam otomatik sistemimiz ile zaman ve çabadan tasarruf edin.
- Güvenlik: Gelişmiş özellikler, hesabınızın güvenliğini sağlar.
- Esneklik: Birden fazla cihazda kullanılabilir ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir ayarlar.
- Kullanıcı Deneyimi: Basitlik ve kullanım kolaylığına odaklanarak tasarlandı.