Bence TOGG'un devletle bir ilişkisi kalmadı; ilk başlarda devlet desteği sağladılar, kurdurdular, o kadar. Bu benim şahsi görüşüm. Hükümet değişse TOGGun kapanacağını düşünen bazı kişiler var, ancak bence bu tür görüşleri dikkate almamak gerek. Yerli ve milli sıfatlarıyla fazla yüceltilerek hatalarının göz ardı edilmesine de karşıyım.
Ancak bir gerçek var ki, arka planda sürekli güncellenen bir Ar-Ge süreci yürütülüyor. Dün test sürüşü yaptım ve deneyimlerime dayanarak TOGGun gelişim sürecine oldukça önem verildiğini gördüm. Araba üreticilerine politik ya da apolitik yaklaşımlarla bakılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.
Daha önce Tesla ve Ioniq 5e binme fırsatım oldu fakat sürmedim. TOGG, ilk kez sürdüğüm elektrikli otomobil olduğu için yanımdaki TOGG danışmanı her detayı tek tek anlattı ve deneyimlememi sağladı. Bu yüzden "ağzım açık kaldı" dedim.
Bence gelecekte elektrikli araçlar çok daha yaygın olacak ve şarj istasyonları da giderek artarak yaygınlaşacak. Elektrikli araç satışları arttıkça yoğunluk artabilir, ancak istasyonların da sayısı buna göre artacak. İlk deneyimim olmasının da etkisi olabilir fakat genel olarak elektrikli otomobillerin ve bu sektörün gelecekte çok büyük bir yeri olduğunu düşünüyorum.
TOGG sahibi olanların yorum yapması daha doğru olur çünkü almaya yakınım togg