Merhabalar, öğrenciyim ve günümün büyük bir çoğunluğunu bilgisayar başında ve boşta geçiriyorum bu nedenle düzenli ve sürekli olarak çalışabileceğim bi iş arıyorum
- WordPress Tema düzenleme, eklenti kurulumları, güvenlik önlemleri ve hız optimizasyonu vesaire gibi konularda tecrübeye sahibim.
- Opencart ve shopify ileri seviye olmasam da; kurulum, tema düzenlemeleri ve modül entegrasyonu gibi işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirim
- HTML & CSS: Bu alanda ileri düzey bilgi ve beceriye sahibim.
- Ubuntu ve CentOS gibi linux tabanlı sunucu işletim sistemlerinde ve bilgisayarla alakalı bir çok konuda tecrübem ve deneyimim mevcut.
- Yeni şeyler keşfetmeye ve öğrenmeye meyilli ayrıca öğrenirken keyif alan bir insanım bu nedenle hemen hemen tüm işlerinize talip olduğumu söyleyebilirim.
- İngilizcem B2 seviye, Yaklaşık 2 yıl boyunca MTA oyununun en büyük global sunucularından biri olan FFS'de gönüllü admin olarak görev aldım. Bu süreçte uluslararası kullanıcılarla iletişim kurma, ekip çalışması ve kriz yönetimi konularında deneyim kazandım. Aynı oyunda kendi sunucumu açıp yaklaşık bir 3 sene boyunca da onu yönettim, oyunun kitlesi %70 Global - %30 Türk diyebilirim.
NOT:
İlla yukarıda belirtmiş olduğum alanlardaki işlerde çalışmak istiyorum gibi bir kriterim yok, düzenli şekilde gelir elde edebileceğim bir iş arıyorum. Hemen hemen her türden işlerinize talibim.