1.5 yıllık bir tesla kullanıcısı olarak 1 hafta deneyimledim geçen hafta arabayı, genel olarak tüm arızalar yazılımsal kaynaklı düzeltilebilirmi tabiki zamanla düzelir herşey, android auto ve carplay sonradan gelir mi tabiki gelir altyapı zaten arabanın android tabanlı fakat şuan alınması mantıklı bir araba değil bakın net söylüyorum 1.5 yılda türkiyenin çok farklı şehirlerinde arabamı şarj ettim bir kez olsun bir arıza veya sorun yaşamadım tesla ile fakat togg ile kendi trugo şarj istasyonu dahil her şarj taktığımda problemler yaşadım misal şarj takıyorum bağlanmıyor sonra hata veriyor toggcare arayın diye uyarı veriyor servisi arıyorum şu moda al bu moda al reset at ya insanlar bunu yapmak zorunda mı sürekli birde şuan için orta ekran kullanımı, kullanıcı deneyimi olarak çok kötü evet araçta çok büyük bir ekran var fakat işlevsiz navigasyon çok küçük alt ekran dokunmatik çok hassas değil bunların güncelleme ile giderileceğini düşünmüyorum ekranın değişmesi gerekiyor, genelleme olarak bugün için konuşursam aynı parayı kafanız daha rahat arabalara binebilirsiniz ama togg ile diken üstünde kullanırsınız bence almak için biraz daha vakit var bence TOGG yoksa bence gayet başarılı ve güzel bir araba

bu arada belirtmek isterim ki togg tesladan daha konforlu bir araba kim ne derse desin tam türkiye yollarına uygun yumuşak bir araba