Kodbilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece domain bende. Site kurmadım ayrıca domain düştükten 1-2 ay sonra değil tam 15 ay (1 yıldan da uzun bir süre) sonra iletişime geçtiler. Son iki yıldır Domain bende ve parasını da ben ödüyorum. Kanıt olarak faturalarım var.
Hakim sormayacak mı 15 aydır neredeydiniz? Bu durumu fark etmeniz 15 ay mı sürdü diye? 15 ay sonra neden şimdi geliyorsunuz diye? Boştaydı aldım, kullanmıyorum bu mu suç?
Son wayback kaydı haziran 2023 de Domainin parasının ödenmediği ve silindiği ekranı ile var Eylül 2023 de de ben satın aldım. Eylül 2025 e kadar da parası ödendi. Faturaları duruyor.

Bir tanıdığım da aynısını söyledi. 20k yı versin yeter. Türk şirketi onlar da kazansın ben de kazanayım.

Bence yeter ama adam 10 bin den fazla veremem param yok dedi. Adam paramız yok diyor. Her seferinde. Arayan Teknikçi arkadaş da, tanıdığının tanığıymış. Çok amatörce.

Bir müşterim için yaptığımız olayı anlatayım Olayı anlarsın :

Eleman com domaini aldı ve tabi TR de dava açamıyoruz Şirketin Maaşlı avukatları var Yaptığımız iş basit Domaini elinde tutan elemana 50+ dava açıldı Hakaret, tehdit Vs aklına ne gelirse eleman davalara yetişmediği için çoğunu kaybetti ve domaini kendi eli ile verdi

Meraklısına: Elaman Sapık site açarım diyordu

Adam dava açsa hele bu günkü adliyede zaten senin kazanma şansın yok ( Olay kanun veya hukuk değil ) En fazla alacağın Domain parası olur.

Domaini kullandın diyeli Telif davası açar domaini kapatır gene