makay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burada da hergün bir dolandırıcılık vakasıyla karşılaşıyoruz, kimse r10 u suçlamıyor ? , arkadaşın yaşadığı herkesin başına gelebilir ben dolandırılmam , beni dolandıramazlar vs kimse diyemez öyle anda geliyorlar ki boşluktayken yapıyorlar, ama bunu “ ben bir haya yaptım şöyle şöyle” demek var, adam hırsızı suçlamıyorda ev sahibini suçluyor, kimse kusura bakmasın tavrım net
Ev sahibi hırsıza anahtarı veriyorsa bu evde oturan kiracının suçu mudur?

Konuyu ne kadar detaylı inceledin bilmiyorum hocam fakat konunun başından sonuna kadar ben sistemde ki açıklıktan ve bu açıklığın kullanılarak mağduriyet yaşatılmasından bahsediyorum. Dünyanın başka bir ülkesinde vatandaşının mahremi sayılacak bilgiler 2. Bir kişinin eline geçsin o ülkede yer yerinden oynar, Türkiyede 100 liraya 200 liraya kişisel bilgileri satıyorlar.

bir vatandaş olarak bu durumun ciddiyetini ve sıkıntısını saygılı bir şekilde dile getirmekte hakkımız. Sizin yorumunuzdan zaten tarafınız belli hocam biz ne dersek diyelim anlamayacaksınız. Umarım bu tür acı tecrübeleri hayatınızın hiçbir anında yaşamazsınız. 👋