Bugün iş yerinde belirtileri oldu fabrikadan hastaneye sevk edildim kalbime biri iğne batırıyormuş gibi oldu kolum hissizleşti titreme oldu bu gece 2.10 gibi hastaneye gittim tahliller temiz çıktı tansiyonum düşmüş doktor Anksiyete bozukluğun olabilir dedi ama bunu fabrikaya iletmedim kötü bir şey mi aAnksiyete bozuklugu olduğunu söylemem gerekir mi iş yerine
Yaklaşık 5-6 yıldır panik atak rahatsızlığıyla yaşıyorum. Bu durumu kabullenmek önemli; çünkü panik atakların üstesinden gelmek için stres kaynaklarından mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor. Her atak anında adeta ölüm korkusu yaşıyor gibi hissediyorsun, fakat bu aslında beynin sana oynadığı bir oyun. Sonuçta, her seferinde bu durum geçiyor ve sana zarar vermeden sona eriyor. Hafif bir antidepresan, örneğin Selectra 25 mg gibi düşük dozda bir ilaç, serotonin seviyelerini dengelemeye yardımcı olabilir. Ancak, ilaçların uzun süreli kullanımını önermem ve kesinlikle bir uzmana danışmadan kendi kendine ilaç kullanmaya başlanmamalı. İlaç ismi yalnızca örnek olarak verilmiştir.