TEDARİK AKTİF
Sınırsız destek ve garanti vermekteyiz tüm hesaplarımıza, fiyatları buna göre değerlendiriniz.
Buz diyarı garantili random hesap -> 100TL
Destansı garantili random hesap -> 100TL
Kostüm garantili hesaplar -> 10TL
Eski sezon garantili hesaplar -> 85TL (minimum 4 yıllık hesaplar)
-------------------------------------------- 250tl ve üzeri random hesapların içerikleri yükseltilmiştir. artık daha fazla destansı çıkma ihtimali var -
50TL Random Hesaplar -> 30TL -> Minimum 10 kostüm garantilidir.
100TL Random Hesaplar -> 80TL -> Minimum 1 destansı garantilidir. Ekstra olarak her hesapta fazlaca kostüm çıkmaktadır.
250TL Random Hesaplar -> 120TL -> Minimum 4 destansı garantilidir. Ekstra olarak her hesapta fazlaca kostüm çıkmaktadır.
500TL Random Hesaplar -> 225TL -> Minimum 8 destansı garantilidir. Ekstra olarak her hesapta fazlaca kostüm çıkmaktadır.
1000TL Random Hesaplar -> 400TL -> Minimum 14 destansı garantilidir. Ekstra olarak her hesapta fazlaca kostüm çıkmaktadır.
--------------------------------------------
TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM MEVCUTTUR. Lütfen 10x kostüm garantiliye toplu alım indirimi istiyorum gibi komik şeylerle gelmeyiniz.
Minimum Tedarik alma fiyatı 250TL dir. Daha altında ücreti olan siparişleri almıyorum.
Değişim koşulları:
-Giriş yapmama durumlarında (Başarısız giriş gibi sorunlar, 5 gün garantisi vardır.)
-Ban yeme durumunda (Yalnızca ilk 2 gün garantisi vardır.)
Hesaplar satılmadan önce hesaba girmek yasaktır. Hesaba ban yedirtebilirsiniz bunu yaparak, garantiniz iptal edilir.
Yalnızca alıcı hesapta sorun olduğunu belirtirse hesaba girip kontrol edebilirsiniz.
Sorunlu hesapları mümkün olduğunca tektek atmak yerine toplu bir şekilde tek seferde atarsanız daha güzel olur. Değişim almak için video kaydı atmanız gerekmektedir.