Referanslara bakınız.

The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube konusunda bilgili, bir çok kanalın para kazanmasını çok rahat şekilde açmıştır. Tavsiye ederim
BULUT DIGITAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli çalışıyoruz bügüne kadar hiç sorun yaşamadık youtube konusunda üst düzey bilgilidir.
aksoyhx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da 8. yılım. Bu zamana kadar R10 da tanıştığım en güvenilir, yardımsever, kendinden çok karşı tarafı düşünen nadide insanlardan biridir. Kendisiyle çalışıyoruz. Hiç bilmediğim bir kategoride kendisine güvenerek bir kanal satın aldım. Tüm süreci bana karşılık beklemeden öğretti, dosyalarını paylaştı, videolarını üretti ve üretiyor. Youtube konusunda oldukça bilgilidir, kendisine hiç düşünmeden güvenebilirsiniz.
destankng adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet Alındı Güvenilir Arkadaş Teşekkürler +
linefinesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalımda izlenmeler resmen durmuştu, her yolu denedim ücretli ücretsiz herşey fakat sonuç değişmedi YouTube birakma noktasına gelmiştim. Arkadaştan destek aldım , sorunum çözüldü. Tavsiye ederim YouTube konusunda bilgili ve deneyimli. Hizmeti için ayrıca teşekkür ederim
xign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığı işlerin arkasında duran, son derece ilgili bir üyedir
TheBoss3452 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındı güvenilir arkadaş. Her soruma cevap veriyor hala
Orimex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinden kanal satın almış biri olarak çok ilgili ve bilgili olduğunu düşündüğüm bir arkadaş. Ne zaman bir sorunum olsa yazarım hemen cevap verir sağolsun. Kendisine başarılar diliyorum.
clauorclaudia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ayda para kazanma açtı Youtube konusunda danışmanlık arıyorsanız mutlaka deneyin derim
Zebellah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle bir ön görüşme yaptım, bilgili ve yardımsever birisi. Öneririm.
FinalDefance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecrübeli ve güvenilir bir insan olduğunu net olarak ifade edebilirim.İlgi ve alakası hiç eksik olmadı desteklerinden dolayı teşekkürler.
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
seyiryb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşla çalıştık çok kibar ve çözüm odaklı teşekkür ediyoruz
Whatare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi son derece nazik ve yardımcı birisi.
K4dir10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yardımsever ve bilgili bir insan, kesinlikle tavsiye ederim.

AKINARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamız saolsun YouTube ile alakalı açtığım bir konuya istinaden benimle iletişime geçip telefonla tane tane anlatarak karşılık beklemeden yardımcı oldu. Son zamanlarda forumda eşine az rastlanan bir durum olmasından ötürü kendisine çok teşekkür ederim.

DetoneDatome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle ilk mesajlaşmam 13 eylül , bugün tam 2 ay olmuş.
2 aydır her soruma sabah akşam demeden bıkmadan usanmadan cevap veriyor. Youtube hakkında bu kadar bilgili bir kişiden bu hizmeti alacağım aklımın ucundan geçmezdi emeklerin için çok teşekkür ederim
Mepzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam gerçekten İşini seviyor. Boşa konuşup para alayım demiyor. Sizin göremediğiniz birçok şeyi görüp düzeltilmesi için yardımcı oluyor. Benim kanalımla alakalı bir sürü şey yaptı. Devamlı whatsapp'tan cevap veriyor. Uzun zamandır bir çok kişiden ağzım yandı ama bu adam yüzümü güldürdü. Teşekkürler 😌
mg-web adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli, yardımsever...Gözü kapalı çalıştığımız ender kişiliklerden.
mesutsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kaliteli bir insan. Aklına ne gelse günün hangi saati olursa olsun kendisi yazıyor. Ne sorduysam tam ve net cevap aldım.
mesutsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtubeda shorts videosu nasıl hazırlanması gerekiyor en güncel haliyle öğrenmiş oldum. Buradan tekrar teşekkür ediyorum.
ersinyahya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine sadece kanal ismini verdim ve pufff Hiç bir karşılık beklemeden eksik gördüğü kısımları dile getirerek önerilerde bulundu. Dikkat etmem gereken hususlara değindi ve şansını dileyip sisli bir parde ile yok oldu Teşekkür ederim nacizane tavsiyelerin için.