Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aidat (TL) 3.500
26.500e geliyor. Ortak internet vardır, büyük ihtimal hızlı değildir. Elektrik, su, doğalgaz faturaları sınırsız değildir. Tahminen de mahalle arası bir yerde.
barisbykk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarın arayın o konuda bi sorun hocam yani görünüş öyle gibi olabilir ancak istanbulda böyle çok yer var değiller. Birde aidatı gözünüzden kaçırmayın 3500 aidat var mış yani tutarsanız 26500 ücret ödeyeceksiniz bana göre fazla ama yine de siz bilirsiniz
WooPSs36 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 yasindayim ilk defa bu sene gittim oralara Kağıthane tarafında oturuyorum. Orada tanıdık arkadaşlarım oldukça gitmeye basladim. Pek girmeyi tercih etmediğim mahalleler hocam. 😄
cevaplar için çok teşekkür ederim hepinize. ben de aidatın farkındayım sadece bu gerçek ilan mı yoksa fake mi onu anlamak istedim. izmirde bazen fake ilanlar olabiliyor ondan size fikir danışmak istemiştim. ben de şişli ve kağıthane tarafında ev arıyorum. 1+1 eşyalı maks 10 yaş ve en kötü yüksek giriş gibi filtreliyorum. aslen malatyalı olduğum için depremden ötürü yeni bir bina tercih ediyorum. bir de ailem olunca ondan böyle bir filtreleme yapıyorum. buna göre en iyi yerler sizce nereler olur?