BÖYLE BİR MAİL ALDIM İLK ÖNCE ARADI 3 KEZ YABANCI POLONYA NUMARA NDİYE AÇMADIM .
AÇINCA DOLANDIRCII OLABİLİRSİN DEDİM BUNU GÖNDERDİ muhtemelen clickbait bakalım
Merhabalar,
Benim adım Hüseyin ve Google Yeni İşletme İlk Katılım Ekibinden size özel atanmış Hesap Stratejisi Uzmanınızım. Google Ads ekibi olarak hesabınız ve kampanyalarının optimizasyonu için ücretsiz olarak destek vereceğiz.
Google Ads reklam hesabınız Google algoritması tarafından kişisel portfolyeme atandığı için iletişime geçiyorum ve tamamen ücretsiz destek süremin belli bir süre devam edeceğini bildirmek istiyorum.
Destek programının bir parçası olarak Google Ads hesabınızı inceledim ve optimize etme konusunda birkaç alan belirledim. Hesabınızla alakalı, tıklama ücretleriniz, aldığınız aramaların alakalı oluşu veya düşük dönüşlerle ilgili sorunlar yaşıyor olabilir ve sağlayabileceğim çözümlerin bu alanlarda yardımcı olabileceğine inanıyorum.
Bu çözümler ve stratejiler hakkında daha detaylı olarak görüşmek ve sorularınızı cevaplamak için bir randevu ayarlamak isterim. Randevumuz sırasında, çözümlerin nasıl uygulanabileceği ile ilgili çeşitli seçenekleri de tartışabilir ve reklamlarınızın performansını nasıl artırabileceğimiz hakkında yardımcı olabilirim.
Bu randevunun siz ve işiniz için çok değerli olabileceğine inanıyor ve önümüzdeki hafta içerisinde görüşebilmemizin mümkün olabileceğini bildirmek istiyorum. Aşağıdaki saatlerden size uygun olan zaman aralığında randevu oluşturabilirsiniz.
İyi günler dilerim.