Merhaba,

Ben şu an elektrik mühendisliği okuyan bir öğrenciyim. Son zamanlarda yaşanılan bir kaç durumdan dolayı çevremde ki bir çok kişiden keşke pazarlama okusaydın gibi cümleler duyuyorum. İnsan ilişkilerinde ve insanları ikna etme konusunda çevreme göre daha iyi olduğumu düşünüyorum. Bundan dolayı okulumuzdaki pazarlama, halkla ilişkiler hocalarımıza mail atarak belirli derslerine katılmak istiyorum. Konuyu çok uzattım gibi oldu, üniversiteyi evet çocukken mühendis olmak istiyordum ancak büyüdükçe düşüncülerim değişti. Üniversite okumayı ise şu an ailem yüzünden okuyorum biraz daha. Çocukluğumdan beri sürekli girişimcilik üzerine bir şeyler deneme hevesinde olmuştum. Fakat artık kafam çok karıştı mühendislik okuyorum ama sürekli kendim geliştirdiğim diksiyon ve ikna becerilerimde kafamı kurcalıyor, bunların yanında girişimcilik hevesimde hala kursağımda, bana yol gösterebilecek ve tavsiye verebilecek kişilerden yorumlarını bekliyorum.

Saçma salak boş vaktini forumda kendilerine göre komik olan cümlelerle yorum yapacak arkadaşlar lütfen yorum yapmak yerine gidin bir yerlerinize gülün.

Bana ciddi bir şekilde düşüncelerini belirtecek hocalarım da şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.