Oyun projem için birkaç kişiye iş verdim
Sonuç hüsran.
Sizin 2 haftanız gitmiş benim 5 birisi 4 birisi olmak üzere 9 ayım boşa gitti.
Projeyi alırken tak tak tak yazarlar ödemenin yarısını yaparsın adamlar mezarın içine girerler. Ulaşamazsın
Heleki ahmet diye bir ergen var engelliyor, sonra şikayet konusu açınca hemen geri dönüyor.
R10 daki yazılımcıyım diye geçinen 10 kişiden 8 i fasondur.
lanet olsun dedim projeden vazgeçtim. Şuna inanıyorum ki türkiye yazılım konusunda pek iyi değil.
Yani işini hakkıyla yapanda var parasına değil müşteri memnuniyetine bakanda var ben öyle biriyim forumda %30 luk kesim böyledir inanın bir müşteri memnuniyeti size 10 müşteri olarak dönüyor yıllardır müşterilerim işi oldumu bana gelir bir müşterim en az 5 yeni müşteriyle tanıştırmıştır beni ve onlarda aynı şekilde bir çığ gibi büyür bu işler.
Bu ergen, doland-ırıp geçerim diyenler çoğusunun yaş ortalamasıda 15-25 arası aslında işi hakkıyla yapsa helalinden güzel para kazanmak zor değil bunu görecekler.
Benim 2 haftam gitmedi hocam 3 kişiyle iletişim kurdum toplamda 1 aydan fazla yediler benim işim olsa bu kadar umursamam ama müşterimin işi benim gözümde benim işimden daha önemli gerçek ticaret ahlakı budur.
Sizinki dahada beter bir durum 9 ay ne demek ya banlanma korkularıda yok paranızı zamanınızı gasp edip şikayet konusu açılınca para iadenizi yapıp geçiyorlar veya banlanıp yeni üyelik açıyorlar halbuki bu adamların el altından banlanması lazım sülalesini kara listeye almak lazım başka üyelik açmasın diye...