28 Ekimde partinin kurulduğu gün Ankaradaydım. Kongre salonu tıklım tıklım doluydu. Yavuz bey hem salonun dışında bekleyenlerle ve hem salondaki insanlar ile ayrı ayrı iki konuşma yaptı. Benim inancıma göre Yavuz bey gerçekten ailesi ve kendisi olsun Anadolu irfanına sahip bir birey. Babası bile oradaydı eski emekli öğretmen kendisi ve okulunda kendisi ile görev yapanlar ile tanıştık orada hepsi hocam Türkiyede ender bulabileceğiniz bir aile olduğunu söyledi bana babasının eski çalışma arkadaşları. Bunun haricinde Yavuz beyin ve babasının deprem bölgesinde yaşayan biri olarak diğer siyasileri ve Yavuz beyi gördüm. Diğer siyasilerin hepsi gelip gezdi bu adam ise odun taşıdı yemek dağıttı Herşeyi kendi eli ile yaptı ayrıca babasının kendi aracı ile nasıl çalıştığının fotoğrafını koyacağım aşağıya varın gerisini siz düşünün ve tam bir Anadolu insanı olduğuna ona göre inanın.
Ayrıca babasının sözlerinden bir kesit aktarayım size : Yavuza bir kere oy verin sonra güzel işler yapsa bile oy vermeyin çünkü siyasetçi bu sonrasında kendince gurur ve kibire kapılabilir.
Ben de Ankara'ya gidenlerdenim. Yolu bahtı açık olsun. Vatandaşlarımızın özlediği samimiyet ve siyaset anlayışı ile yola çıktı. Arkasından atıp tutan olacaktır. Tanıdıkça milli duygulara sahip herkesin sevebileceği bir kişi. Yolu açık olsun