Kutu olduğu gibi o şekilde geldi hocam, yapışkan da o şekildeydi. Hatta ben satın alırken satıcıya mesaj attım ürünün kutusu sıfır gibi gelmezse iade ederim diye.
İadeden sonra attığım mesaj, ben şimdi haksız mıyım.
Sırf kutusu yıpranmış diye iade etmek bana göre pek etik değil.
Hediye dahi olsa olabilecek şeyler.
Bana böyle hediye gelse ben çok sorun etmem. Çünkü çoğu ürün kutusu yırtık veya hasarlı gelebiliyor.
İade kargo parası satıcıya ait olduğu sürece böyle keyfi iadeler bitmez,nasılsa kargo parası satıcıya ait diye kutudan dolayı iade ediyorsunuz. ben gelen iadelerin tamamını 26 günlük analiz sürecine alıyorum ve bunu tamamen keyfi yapıyorum.25.gün iade ret talebi açıyorum .Trendyol bir de müşteri memnuniyeti diye zorla iadeyi kabul ettirmeye çalışıyor ve bazen de ettiriyor biz o iadeleri gelen ilk satışta yolluyoruz .siz bu ürünü iade ettiniz ve firma kabu etti diyelim o firmanın ürünü çöpe mi attığını sanıyorsunuz ? siz kendinizce mağdur olmamak için iade ediyorsunuz sizden sonra ki alıcı ne yaparsa yapsın.
Mecburen iade olan her ürün başkasına gönderiliyor.
Bazı firmalar kutuyu dahi açmadan geldiği gibi başkasına yolluyor.
İçinde o ürün var mı yok mu bakmayan da var.
Sanırım Amerika da Amazon da iade olan ürünleri daha makul fiyata toplu şekilde satıyorlar.
Ne çıkarsa bahtına şeklinde satın alıyorsun.
Bu iade edilmiş ürünlerin başkalarına satılması olayı ilerleyen sürede daha da çok ortaya çıkacak.
Çünkü keyfi iade çok yapılıyor.
Kargo şubesine bir gidiyorum, özellikle bayanlar kuyrukta bekliyor.
Erkekten çok kadınlar iade ediyorlar.
Hele bazı kadınlar kıyafet, aksesuar veya çanta satın alıp 13. günün de iade ediyor.
Çok sık iade eden kişilerin pazaryerlerinden yasaklanmaları gerekiyor.
Yada teslim tarihinden sonra 2 gün içinde iade edilmeyenlerden kargo ücreti kesilmeli, 3-4 adet benzer üründen sipariş verip sadece birini alıp gerisini gönderenden de kargo ücreti kesilmeli.
O zaman iadeler de ciddi düşüş olur.