kaankaplan27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam, zibilyon tane özelliği zibilyon tane no-code geliştirme aracına da sahip olsan o uygulamaya/sisteme ekleyemezsin. Müşteriden gelen xxx özelliği de no-code aracı ile ekleyebilir misin ? Çağımızdan geri kalmış dediğin düşünce 3 sayfalık basit uygulamalar için geçerlidir. Üzgünüm senin de hevesini kıracağım ama kod bilmeden kafandaki projeyi yapabilmeniz mümkün değil. Tonla örneğini sunabilirim size. Chat-gpt kullanmayan yazılımcı arıyoruz iş ilanı ile sizin cevabınız arasında bi fark göremedim kendi açımdan. saygılar.
● Keşke çıldırmadan önce tavsiyenin neye yönelik verildiğini anlasanız
● Adam yazılım ajansı kurup müşterilere hizmet vereceğim dememiş. Hiçbir deadline'ı olmayan kendi kişisel projesini yapmaya çalışıyor. Müşteri dırdırı çekmeyecek.
● Konuda basit uygulamalar yapmayı hedeflediğini özellikle belirtmiş dikkatinizi çekerim.
İşletim sistemi yaratmayacak.
● "Üzgünüm senin de hevesini kıracağım" diyerek aşağılamaya çalıştığınız kişi, gelir üreten ilk startupını 14 sene evvel kurmuş bir girişimci. Günümüzde konu web uygulamaları ise Bubble ile yapamayacağın şey neredeyse yok, öğrenme eğrisi biraz diktir ama.
Ben mesajımda yazilimcilik bitecek diye bir iddaada bulunmadım galiba öyle algıladınız. Nocode veya lowcode araçlarını gelistirenler de yazilimcilar. Bu araçlar arasında 300 milyon dolar yatırım (değerleme değil yatirim miktari) alan araçlar bile var yani işin boyutu zannettiğiniz gibi 3 sayfalık uygulama yapılabilecek noktayı çoktan geçti (2012 yılında değiliz o zamanlar öyleydi)

● Sanki ben sosyal medya platformu kurmak isteyen birini nocode'a yonlendirmisim gibi bir yanıt vermişsiniz. Hızlı aksiyon almadan evvel iyice okuyup anlasanız daha iyi olurdu. İyi günler dilerim.