NOT: Hesaplarda bot söz konusu değildir aktif-organik uzun süredir kullandığım hesaplardır, fiyatlar çok değildir. Hiç kimse size potansiyel müşteri taşıyan kripto-borsa hesabını kelepire vermez. Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım..
İletişim bilgilerim en altta ya da DM den ulaşabilirsiniz.
HESAP 1
Kullanıcı Adı
: PM
Hesap Takipçi Sayısı
: 14.420
Takip Edilen Sayısı
: 145
Hesap Kuruluş Yılı
: 2023
Gönderi Sayısı
: 620
Mail Durumu
: İlk Mailli
Hesap Durumu
: Aktif ve Organik
Suspend / İhlal Durumu
: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi
: Crypto Global hesap %90 Yabancı
Hesap Fiyatı
: 27.000 TL
Hesap aktif olarak kullandığım gelişmeye müsait alt yapısı vardır, kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır bir çok yabancı kripto fenomeni takip ediyor, aynı zamanda Binance borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliri vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama
$50-100 USD arası fiyat veriyorum. Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar çok tanınır ve iş alırsınız.
İSTATİSTİK BİLGİSİ
----------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- --------------------------------
HESAP 2
Kullanıcı Adı
: PM
Hesap Takipçi Sayısı
: 7.135
Takip Edilen Sayısı
: 82
Hesap Kuruluş Yılı
: 2023
Gönderi Sayısı
: 510
Mail Durumu
: İlk Mailli
Hesap Durumu
: Aktif ve Organik
Suspend / İhlal Durumu
: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi
: Kripto %95 TÜRK takipçi
Hesap Fiyatı
: 16.000 TL
Hesap aynı şekilde aktif olarak kullandığım gelişmeye müsait alt yapısı vardır, kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. %90 Organiktir ve Türk kripto fenomenleri takip ediyor, aynı zamanda Bitget borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliri vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama
$50-100 USD arası fiyat veriyorum. Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar çok tanınır ve iş alırsınız.
İSTATİSTİK BİLGİSİ