Metehan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bu konuyu daha önce açmak istiyordum, ancak yoğunluktan dolayı Lösemili Çocuklar Haftası'nın son günlerine yetiştirebildim. Aramızda küçük bir etkinlik başlatmak istedim. R10'da bu tarz etkinlikleri, birlikleri oldukça seviyorum. Umarım yasak değildir.

Herkes, çalıştığı kategorideki kişileri bu konuya davet etsin. İmkanı olanlar veya bağış yapmak isteyenler, gönlünden geçtiği kadar bağışta bulunsun.

Bağış Adresi: https://www.losev.org.tr/bagis/Bagis.html

Ben, Grafik Tasarım kategorisiyle başlamak istiyorum.

Tabii ki, sizlerle başlamasam olmazdı. @Anılcan; @grafiking; @MustafaAKCA; @Mertba;

@Brenline; @fadestudio; @Zoa; @CanAkkoyun; @Gess; @cyberbrain55; @CAGATAYHANKURT; @Koliva; @fadestudio; @turangrafik; @Blesyum; @kaanilbey; @melihyilmaaz; @fadestudio; @MustafaAKCA; @Karmen Medya; @CougaR; @TurtleDesing; @dijitalelma; @Erc_Orc; @haykideveloper; @Unique_designer; @MangirTech; @Enoli; @VOLVIX; @barisyildizz; @MKDesign; @QuAgency; @Gess; @Akkajans; @ahmetyigit; @kahire; @ESWORK; @GCN; @canfidelity; @FiKRAL; @MrtbtL; @Eyup; @aslantr; @BurakKeskin; @YazilimMarket; @excaro; @Begeb; @Zarifbalci; @CanAkkoyun;

Umarım kimseye rahatsızlık vermemişimdir, rahatsızlık verdiğim birisi olduysa lütfen kusura bakmasın. Umarım güzel bir etkinlik olur.

İyi kalın.

Etiket için teşekkür ederiz, beraber güçlüyüz. ❤️