Kusura bakmayın ama bir tane doğru infonuz yok.
2-3 kiloyu vitrine koysan yetmez. İşçiliklerden haberiniz varmı ?
Akşama kadar oturup gram , çeyrek satarsan tabi kazanamazsın.
2-3 milyonla içeriyi bozma zamanı döndüremezsin.
1 kilo bozamıyorsun o paraya.
neye göre kime göre yanlış hocam tek belirtmediğim sanırım şehir ve mevki dir bir de detay. 1 kilo ile de çeviren insan var neye yetmez min. 2-3 kilo dan bahettim ben bu vitrin büyüklüğüne göre değişir tabi koacağın ürüne de bağlı her mevkide bilezik gitmez her mevki de 22 ayar gitmez öyle koca kemerler yada işte doğu da tercih edilen ağır ve işçilikli takılar vs bunlar olduğun mevkiye göre şekil alır bunları koyar isen 10 kilo dan aşağısı yetmez zaten.
Koyacağın ürünü 22 - 14 ayar takı da olduğun şehir, olduğun konum ve dükkan büyüklüğü etkiler her yer de her ürün gitmiyor ben 14 ayara göre söyledim
vitrinden astış olmayınca ne yapacak gram, çeyrek al sat hurda al yapacak başka ne yapacak adam
içeri deki para hep sabit kalmaz bu artacak zamanla zaten içeri deki parayı da yine olduğun şehre, konuma vs göre arttıra bilirsin yada yeterli kala bilir bir süre. Her ay kilolarca altın bozdurmaya gelmiyor her yere insanlar.
kıacası şehir ve konum önemli faktör hocam kimi yer de 10 kilo 20 milyon para yeterli olacak iken kimi yer de 5 kilo 5 milyon para yeterli olur kimi yer de de 2 kilo 2 milyon para yeterli olur. insan ayağı ne kadar çok ise o kadar değişir her şey.