Xoplime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim

dijitalkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun,
Polis gelmedi mi? Rapor tutmadı mı? Karşı taraf odemeli normalde,
Tutanak tutuldu. Kasko var zaten araçta. Benim aklıma takılan satarken servisten yaptırsam 135bin TL civarı tramer çıkacak ama bir miktar değer kaybı alıcam. Karşı tarafın akrabası kaportacıymış. Biz yapalım sigortayı hiç karıştırmayalım dediler ama onlarda ne kadar iyi yapacak muamma. Dışarıda yaptırırsam kaput komple boyanır diyorlar. Isparta'da 2-3 yere sordum lokal boyalı yaparız diyen çıkmadı komple boyanır diyorlar.

hasan07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tutanak tutuldusa servisinde yaptır geç hocam. Kasko varsa kaskodan yaptır arka planda şirket uğraşsın. Muhtemek yaralamalı kaza ve polis tutmuştur tutanağı. İstediğiniz fiyatıda özelden yazarmısınız?
Kasko olduğu için trafik polisi çağırdım onlar tuttu. Kusura karşıya verildi. Bende servsite yaptırmayı düşünüyorum ama genel herkes de araçta hiçbir şey yok dışarıda yaptır boşuna tramer işletme diyor o konuda kararsız kaldı.

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunda bişi yok hocam. doğru dürüst bir ustaya yaptır derim. tabi kasko işide var
Isparta'da birkaç yere sordum da Kaput komple boyanır diyorlar. Gözümü tutan ustada bulamadım burada