Hepinize günaydın selamlar arkadaşlar bu kumar illetinin bi hayatı nasıl mahvettiğini size anlatmak istedim.
Bundan 2 ay önce yaptığım işin bitmesi sebebi ile işsiz kaldım günde 3-5k arası para kazanıyordum. Sonrasında günde ufak ufak kumar oynayarak kazanç sağlamaya başladım bu 1 ay böyle devam etti. Sonra ki ay oynadığım paralar 5k 10k'lardan 50k lara 100klara çıktı. Ne yemek yiyordum ne uyku uyuyabiliyordum sosyal hayatımı sıfıra indirmiştim. Ailemle kız arkadaşımla muhabbetimi kestim diyebilirdim. Sonrasında kenarda biriken 3-5 kuruşumu yedim daha sonrasında kartları nakite çevirdim yetmedi tefeciden borç aldım. Kazandım düze çıktım bırakıyım dedim yine durmadım hiçbir kumarbaz duramaz. Sonrasında bi baktım ki -550k borç ile kalmışım 2 tane motorum vardı birini sattım. 450k kaldı borcum ve son 1 haftadır ne yapacağımı düşünmekten kafayı yemek üzereyim intihara kadar gidiyor düşünce. Durumu gizlemek istedim herkesten kendim yaptım kendim cezasını çekeceğim dedim tek başıma debelendim.
Kalan tek motorumla şuan martı tag'a başvurdum dün bakalım onay bekliyorum. Yani bu pisliğe kimsenin bulaşmasını istemem. Gerçekten ne maddi ne manevi hiçbirşeyinizi bırakmıyor.
Ne yazık ki ülkemizde o kadar çok yaygınlanmış ki çevremde oynamayan kimse yok. Umarım düze çıkarım ve bu hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri olarak kalır. Dinlediğiniz okuduğunuz için teşekkür ederim. Hepinize iyi forumlar.