yaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam. gereken herşeyi düşünmüşsünüz, ref olarak ürün test etmek isterim.
Kendisinin Cevabı

Önerilen Ek Özellikler

1. Sesli Yanıt Yeteneği: Kullanıcılar, chatbot ile sesli komutlar aracılığıyla etkileşime geçebilir. Sesli yanıt sistemi sayesinde kullanıcılar konuşarak bilgi alabilir.
  2. Analitik ve Raporlama: Chatbot'un kullanıcı etkileşimlerini analiz ederek, performans raporları sunması. Özellikle kullanıcı davranışlarını analiz eden ve chatbot'un iyileştirilmesine yardımcı olacak veriler sağlayabilir.
  3. Çok Dilli Destek: Birden fazla dilde hizmet verebilir. Özellikle uluslararası kullanıcılar için kullanışlı olur.
  4. Özelleştirilebilir Kişilik ve Ton: Chatbot’un tonunu ve dil stilini özelleştirme imkanı. İşletmenin hedef kitlesine uygun, daha sıcak veya daha profesyonel bir dil seçeneği sunulabilir.
  5. Kapsamlı Güvenlik ve Gizlilik Ayarları: Kullanıcı ve veri gizliliği ön planda olan güvenlik seçenekleri ile gizlilik standartlarına (ör. GDPR) uygun çalışabilmesi.
  6. Otomatik İş Akışı Entegrasyonu: CRM ve ERP gibi sistemlerle entegrasyon sağlayarak, chatbot’un otomatikleştirilmiş iş akışları oluşturabilmesi.
  7. Gelişmiş Duygu Analizi: Kullanıcıların ruh hali veya duygusal durumlarını analiz ederek yanıtların tonunu buna göre ayarlama.
  8. Dinamik Görev Yönetimi: Kullanıcıların belirli görevleri oluşturup chatbot'a aktarması ve chatbot'un bunları yerine getirmesi. Özellikle proje yönetimi veya takvim entegrasyonu için ideal olur.

İsim Önerileri

1. Chatalytics - Chat + Analytics özelliklerine sahip bir isim.
  2. SmartSync - Veri tabanı entegrasyonları ve dosya işlemleri ile uyumlu bir isim.
  3. InfoMind - Kullanıcıya bilgi sunma, dosya işlemleri ve araştırma yapma odaklı.
  4. QueryWise - Sorgulara akıllı yanıt verebilen bir sistem.
  5. BotSphere - Geniş kapsamlı bir bot hizmetini simgeler.
  6. SenseBot - Görsel yorumlama ve AI yeteneklerini yansıtır.
  7. IntegroAI - Entegrasyon odaklı bir isim.
  8. Visionary - Görsel yorumlama yeteneğini ön plana çıkaran bir isim.
teşekkürler hocam. aslında ben de yapay zekaya sordum fakat AI tarafından önerilen isimler benim pek hoşuma gitmedi o yüzden konu açmak istedim. aynı zamanda aranan keywordleri içermesi, com domain adının müsait olması falan gibi şeyler de önemli. teşekkürler yine de ama