Başarılar hocam. gereken herşeyi düşünmüşsünüz, ref olarak ürün test etmek isterim.
Kendisinin Cevabı
Önerilen Ek Özellikler
- Sesli Yanıt Yeteneği: Kullanıcılar, chatbot ile sesli komutlar aracılığıyla etkileşime geçebilir. Sesli yanıt sistemi sayesinde kullanıcılar konuşarak bilgi alabilir.
- Analitik ve Raporlama: Chatbot'un kullanıcı etkileşimlerini analiz ederek, performans raporları sunması. Özellikle kullanıcı davranışlarını analiz eden ve chatbot'un iyileştirilmesine yardımcı olacak veriler sağlayabilir.
- Çok Dilli Destek: Birden fazla dilde hizmet verebilir. Özellikle uluslararası kullanıcılar için kullanışlı olur.
- Özelleştirilebilir Kişilik ve Ton: Chatbotun tonunu ve dil stilini özelleştirme imkanı. İşletmenin hedef kitlesine uygun, daha sıcak veya daha profesyonel bir dil seçeneği sunulabilir.
- Kapsamlı Güvenlik ve Gizlilik Ayarları: Kullanıcı ve veri gizliliği ön planda olan güvenlik seçenekleri ile gizlilik standartlarına (ör. GDPR) uygun çalışabilmesi.
- Otomatik İş Akışı Entegrasyonu: CRM ve ERP gibi sistemlerle entegrasyon sağlayarak, chatbotun otomatikleştirilmiş iş akışları oluşturabilmesi.
- Gelişmiş Duygu Analizi: Kullanıcıların ruh hali veya duygusal durumlarını analiz ederek yanıtların tonunu buna göre ayarlama.
- Dinamik Görev Yönetimi: Kullanıcıların belirli görevleri oluşturup chatbot'a aktarması ve chatbot'un bunları yerine getirmesi. Özellikle proje yönetimi veya takvim entegrasyonu için ideal olur.
İsim Önerileri
- Chatalytics - Chat + Analytics özelliklerine sahip bir isim.
- SmartSync - Veri tabanı entegrasyonları ve dosya işlemleri ile uyumlu bir isim.
- InfoMind - Kullanıcıya bilgi sunma, dosya işlemleri ve araştırma yapma odaklı.
- QueryWise - Sorgulara akıllı yanıt verebilen bir sistem.
- BotSphere - Geniş kapsamlı bir bot hizmetini simgeler.
- SenseBot - Görsel yorumlama ve AI yeteneklerini yansıtır.
- IntegroAI - Entegrasyon odaklı bir isim.
- Visionary - Görsel yorumlama yeteneğini ön plana çıkaran bir isim.
teşekkürler hocam.

aslında ben de yapay zekaya sordum fakat AI tarafından önerilen isimler benim pek hoşuma gitmedi o yüzden konu açmak istedim. aynı zamanda aranan keywordleri içermesi, com domain adının müsait olması falan gibi şeyler de önemli. teşekkürler yine de ama