ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim hanıma da geldi malum devlet bu ara sıkışık biraz ama sistemden ödedik sen tokatlanmış olabilirsin. Bir kontrol et istersen edevletten.
okcanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben e devlet üzerinden ödedim gss borcunu böyle bi olay var mı YMMler ödeme kabul ediyor mu yav inş tokat yoktur hocam

Edit CHATGPT cevabı
JokerTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim gss 17bin borç cıkartmıslar ödeme yapmıyom vermem de
BySpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tablıgatta yazan hesap numarasına atcaktın parayı sen harıcı odemisiın avukatı sıkıstır dosyayı harici odeme aldım dıye kapatsın
Larousse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, büyük olasılıkla dolandırılmışsın.
ydemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam odemeyi e-devlet üzerinden yapıyorsunuz.
vivalaserdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu gss saçmalığı geçenlerde benimde başıma geldi 7 yıl faiz koymuşlar bu sürede alabilecekleri iyice biriksin diye hiç bir bildirim gelmedi, 2.000 TL oldu size 14.000 TL ödedim, ama hakkımı da bir güzel haram ettim, e devletten neden ödemediniz onu anlamadım muhasebeci mali müşavir ne alaka tokat olabilir bir edevletten bakın bence.
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk defa duydum
Avukat izmir barosu sicil numarasını da iletti sorguladım bir karşılık var ama kendisi omu değil mi bilmiyorum, açık hat üzerinden görüştük bu arada - dolandırılma durumunda savcılığa vereceğim az buçuk bilgi var elimde.

kendisinin dediği durum şu; siz yapılandırma yapmamışsınız bugün icraya dönmemesi için son gün. Yapılandırma yapmış olsaydınız sigorta sayfasından ödeme yapabilirdiniz ama bugün son gün ya ben dosyayı kapatıp icraya göndereceğim yada ödeme yapacaksınız borcunuzu sistemden sildireceğim.

bu arada konuşma sırasında arkada bir kaç farklı ses aynı konuları başkalarına anlatıyordu. Dediğim gibi ya bir call center tokat turizm işi yada gerçekten ödedik borcu hala emin değilim.

günün sonunda bu işin peşine düşsem ne kazanırım? Sanırım hiçbir şey, dolandırıldığımla kalmış olacağım. Ülkede ki adaleti, kurumlara güveni o kadar zedelediler ki artık her hıyarım var diyene tuzlukla koşar olduk.