lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Allah mutlu bahtiyar etsin hocam.

Kargolar anlaşmayı gönderim hacmine göre yapıyor, birde şube sahibi tanıdık ise fiyatları bir tık daha aşağı indirebiliyorsunuz.

Ben aras kargo ile anlaşmalıyım, yurtiçi ve mngye oranla daha uygun fiyatlı. Yurtiçi kadar kaliteli bir hizmeti yok ama en azından sürat kadar değil. Çoğu yere 1 günde en geç 2 günde ulaştırıyor, ara ara da olsa lanet şubeler çıkıyor teslim etmiyor iade gönderiyor, çoğu şubesi de telefonlara cevap vermiyor ama ulaşımda %95 sıkıntı çıkmadan alıcıya ulaşıyor.

Kargo faturasını da şirket adına kestiriyorum kdv derdinden kurtuluyorum işime geliyor.

Yok shopier hesabı aç yok sahibindenden gönder dolap uygulamasını kullan vs diyenleri dinleme hocam o iş 1 olur 2 olur, aktif bir iş için kullanılmaz yapılmaz 3. de patlarsınız.

Kendi anlaşmanız ile yapamıyorsanız aracı firmalara bakın aras kargo ile uygun fiyat veren ile çalışın derim.
Bilgiler için sağolun hocam, şu anda hiç bir kargo firmasının bana makul bir fiyat sağlayacağını düşünmüyorum. Gokargo gibi aracı firmaları araştıracağım. En mantıklısı hangisiyse ve dediğiniz gibi iade dönme oranının en düşük olduğu kargo firmasıyla çalışmaya çalışacağım.