Sattığımız ürünler yaş kitlesi genellikle 16-30 arası olduğu için ve düşük bütçeli ürünler olduğu için bazen ben bile "ya ürün 50 tl kargo 80 tl" diyip siparişten vazgeçiyorum bu tarz düşünen insanları ilk başlangıçta kazanmam gerekiyor ki işim büyüsün. Gokargoya baktım ve üyeliğimi oluşturdum şu anda elimde 2 seçenek var 1. shopier 2. gokargo benim için en önemlisi maliyetin düşük olması.
2. olarak en merak ettiğim olay
@rowCount; hocamında söylediği iade olayı iade geldiği zaman nasıl bir yol izliyoruz?
Gokargo ile shopieri şimdi bende inceliyorum açıkcası trendyol ile anlaşmayı sona erdirmeyi düşünüyorum şu kargo mevzuları çok can sıkıcı hocam trendyolda nekadar ödediğimizi bilemiyoruz mesela 1 desi diye biliyoruz kargo firması 2 desi giriyor özetle trendyol anlaşmalıya en kötü 55-60 lira ödüyorum diye düşünüyorum gokargoya baktım tahmini vergisi ve hizmet bedeli ile 65 lira bandına geliyor daha mantıklı geldi bana
iade konusunda hocam yapacak birşey yok pazaryeri ile çalışıyorsan iade konusunda maalesef herşeyi kabul etmek zorunda kalıyorsun ne diyorum adam yanliş sipariş verdim diyip iptal etmiş abi çocuk oyuncağımı bu

yanlışlıkla sipariş veriyorsan benim sucum ne