Reklamlarında ne kadar da profesyonel çözümler sunuyorlar oysa. Ben de diyorum neden bu kadar ucuz hizmet veriliyor. Nedeni şimdi belli oldu. Teknik destek ve en küçük bir problemde müşteri memnuniyeti odaklı çalışılmıyorsa, medyada reklamdan başka bir şey değildir.
@ikas; bu konuda hocama yardımlarınızı sağlamanızı talep ediyorum. Sizden aldığı hizmeti başkası ile düzenlettirecekse ve buna herhangi bir ödeme ihtimali bile varsa, hizmetiniz tam anlamıyla kapsamlı bir hizmet sayılmayacaktır. En kısa zamanda probleminizin çözülmesini diliyorum
@TurkPanelin; Saygılarımla, iyi çalışmalar diliyorum.
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. Yapılması gereken şey imkansız bir şey değil sorun o. Altı üstü sundukları temada css ayarlarında bi değeri x den y'ye çevirecekler. 7-8 kez aradık fakat yapabilen yok dediler. O zaman yazılım kısmına bakanlar ne ile uğraşıyor? Biz bu temayı düzenleyemezsek müşterilerimize nasıl sunacağız veya nasıl hesap vereceğiz? Verdiğimiz paralarda cüzi rakamlar da değil. 100K para bağlıyoruz fakat destek konusunda yetersizler veya bilgisizler.