Ticarette hoşgörülü olmak iyidir satan kişi olabilir diyip iade etmiş olsaydı bu ona daha olumlu yansıyacaktı ama şu durumda öyle değil.
@masklow; üyeliğinize yazık etmeyin bence hocam boşverin gitsin.
Hocam ticarette bir takım durumlarda anlaşmazlıklar oluşabiliyor. Konuyu inceleme şansınız olursa eğer hangi durumda anlaşmazlık olduğunu açıkça anlayabilirsiniz.
Dediğim gibi satıcının da bu bağlamda izah ettiği durum, devir aldığı konu, devri yapan arkadaş vs gibi tüm detayları var. Olası bir hata ve hak durumu oluşmaması için hassas yaklaşmak gerekiyor.
Hocam. nezaketiniz iciin teşekkür ederim sizlik bir durum yok iade edecek olan kendisi ve halen inatla lakayitliga devam ediyor bana yapilan muamele benim sinirimi bozan ve hakki olmayan parayi almasi dusurt olmamasi etik davranmamasi moderator de durust ve etik olmadigi icin onun lehine karar verdi
@SEOHUNTER;
adam bana sattigi urunu
https://www.r10.net/djital-urunler-a...or-9989-a.html acik artırmaya koyuyor bu ne kadar etik hocam
@SEOHUNTER;
Estf. Bugün kızımın doğum günü bu nedenle konuya denk gelmiş olmama binaen bu teklifi samimi olarak gerçekleştirdiğimi bilmenizi isterim.
Anlaşmazlıklar oluştuğunda maalesef her iki tarafta haklı gerekçeler görecektir. Bazen dediğim gibi söylenen bir kelime dahi gün içerisinde ya da belirli bir süredir geçirdiğimiz olumsuz bir ruh halinden olmaması gerektiği gibi anlaşılabilir.
Ürün zaten bir kişiye özel olarak hazırlanmış bir ürün olmadığı için satış işlemi yapmasında bir sakınca genel olarak yoktur diye düşünüyorum.
Hatırı sayılır bir forum geçmişiniz olduğu için ortalama olarak aynı yaş grubunda olduğumuzu varsayarak konuşuyorum.
Maalesef ani kararları alacak yaşları çoktan geçtik diye düşünüyorum hocam. Birazcık ekrandan uzaklaşmanızı farklı bir sohbet durumuna dahil olmanızı, belki bir TÜRK kahvesi içmenizi naçizane öneriyorum.
Sonrasında almış olduğunuz karar nezdinde ne yapmanız gerektiğini daha sağlıklı düşüneceğinize inancım tamdır.
Muhabbetle inşallah.