Saygı Değer R10 kullanıcıları bu konu altında mesaj atmış insanlar sizlere örnek olsun bu arkadaşlara site yaptırıp dolandırılmayın ne fiyat veriyorlarsa 3/1 fiyatına sizlere yapacak Yazılım ve Web geliştirici uzman arkadaşlar önerebilirim. R10 Akgezenleri olmuş çeteleşmiş bunlar dikkatli olalım Hepinize iyi Forumlar Dilerim
Evet önerebilirsiniz haklısınız, 2 gün sonra arkadaştan ya haber alamazsınız yada iş teslimi 2-3 kere ertelenmek durumunda kalır
Ayrıca şu konuda var diğer arkadaşların da dediğine çok katılmıyorum, evet bu iş 1 günde yapılabilecek basitlikte bir iş. 2 tane sayfa layout var, biri Anasayfa diğeri Yazı Detay sayfaları. İçerik girişlerini zaten ben yapacağım demiş arkadaş, bu işi 2-3 saatte de istesek teslim ederiz.
Ancak sizin anlayamadığınız konu insanların fiyatlandırmalarına yorum yapmak hakkınız değil. Ben kendi bilgi ve tecrübemle bu işe 10K teklif verebilirim, 5K teklif de verebilirim. Herkesin vakit fiyatlandırması kendinedir.
Ayrıca normal şartlarda bu tarz 1-2 günlük işlerde bile deadline'a ekstra süre ekleyip teklif veririz, hem elimizde ki iş yükünü dengeleyebilmek, hemde oluşabilecek ön görülmeyen aksiliklere karşı mağdur etmemek.
Herkesin vakti kendine değerli hocam, 4 saat de kendiniz yapabiliyorsanız zaten oturup yapmanız sizin için daha iyi olur. Ama 1 günde bitiririm diyen kişilerin verdiği teklifleri de yadırgamak (özellikle d*landırıcı vs.) gibi yaftalar vurmak hakkınız değil bilginiz olsun