Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3 haftadır ABD'de olan biri olarak gözlemlediğim şeyleri söyleyeyim. Bizim ülkede muhalefetin yapamadığını, burada Trump yapıyor. Mülteciler üzerinden propagandasını yürütüyor. Amerika halkı göçmenlerden çok rahatsız. "Amerikayı geri al", "Brezilya olmak istemiyoruz" gibi serzenişleri görüyorum. Hatta geçenlerde, Trump için konvoy yapıldığını gördüm. Yani Trump büyük ihtimalle kazanacak. Kendisi gerçekten ne yapacağı belli olmayan biri. O yüzden geleceği kestirmek güç.
Okyanusun diğer ötesinden gel. Karıştır, bombala, katlet, paralı katillerini ve diğer finanse ettiğin kukla örgütleri sistematik bi şekilde halkı öldürmesi için programla.. daha sonra mülteciler dünyanın neden dört bi tarafında dimi? abd halkı işte bu yüzden g*ri zekalı bi kitleden başka birşey değil. Ortadoğunun nimetlerini sömürmeden bakalım tüketim çılgını abd halkına neler verebilecekler? ne güzel bir dünya ya. Hem halkı sömür, geride yıkıntı bırak, kendi refah seviyeni yükselt daha sonra möltöcölörö istemiyoruz diye şikayet et.. Seve seve kabul edecekler, seve seve.... Ya elini ayağını, kukla örgütleri ortadoğudan çekeceksin, ya da mülteci gerçeğini kabulleneceksin.. Bak bakalım o zaman 1 dolara benzin alabiliyolarmı o zaman...