Merhabalar saygıdeğer dostlar.
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Konuyu açtığım kategori kurallarına göre herhangi bir alış ve satış talebinin kategori kurallarına aykırı olacağını belirterek yalnızca fikir verecek arkadaşların yorumlarını dikkate alacağımı öncelikle belirtmek istiyorum.
Kendim de bir Front End geliştirici olarak, daha önce bir sistem üzerinde 2 ay kadar uzun uzun düşündüm. Projede belli bir aşamaya kadar geldim, aşağı yukarı Back End kısmını tamamladığım için artık yavaş yavaş da projenin tasarım kısmına geçmek istiyorum. Şimdiden değerli vaktiniz ve fikirleriniz için teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Projemizin dünya üzerinde benzerleri olsa da aynı işlevlere sahip hiçbir sistem / proje ile karşılaşmadım. 1 tek rakip var o da tam olarak aynı işi yapmadığı için önümde referans alabileceğim bir çalışma yok. Bunu belirtmemin sebebi, tasarım kısmında da alışıla gelmiş internet uygulamaları tasarımları dışında özgün bir şey yapma isteğimdir.
Proje hakkında yüzeysel bilgi vermem gerekirse;
Kullanıcı kitlesi: Kurumsal - Bireysel - Ayrıcalıklı kullanıcılar.
Ortalama olarak 20-60 yaş aralığında hizmet alacak kişilerdir.
İşin uzmanlarından fikir almayı istememin sebebi de daha önce belirttiğim gibi referans / önbilgi alabileceğim hiçbir altyapı yok. Bu yüzden konu başlığını dikkat çekecek şekilde belirlemek istedim...
Siz özgün tasarımlarınızı yaparken neleri göz önünde bulunduruyorsunuz. Daha önce hem halka hem de kurumlara hitap eden bir sistem oluşturmamıştım. Halk (Standart) kullanıcıya farklı bir tasarım, kurumsal kullanıcıya farklı bir tasarım sunmalı mıyım? Yaratıcı fikirler elde edebileceğim yabancı - yerel kaynaklar var mıdır? Portföyüne göz atmamı isteyen arkadaşlar konu altına kendi portföylerini bırakabilir, fikir sunması açısından faydalı olabilecek bağlantılar da yollayabilirler. (Kurallara aykırı değildir diye düşünüyorum.)
Şimdiden, saygılar ve sevgilerimle. Teşekkürler.
Not: Konuda bilgisini vermediğim yada önemli sorularınız var ise (sistem bilgisi dışında) konuyu güncelleyip daha fazla arkadaşa erişebilmek adına konuyu güncelleyebilirim.