KAYSI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
astra temasını kurup yazıları yapay zekaya atıp gerekli eklentiler kurulacak hocam. maksimum 4 saatlik iş fakat zamanım olmadığı için yaptırmak durumundayım kalkıp 30k 10k gibi şaka ve komik rakamlar verip piyasayı bilmeyen insanları dolandırmaktan başka birşey değildir. 2 3 site kurcalayınca neyin ne olduğu ortada

içerik dediğiniz maksimum 30 sayfa var içeride hepsi hepsi 5 dk dan 150 dk yapıyor saf insanları ağınıza düşürüp ölücü zihniyetle yaklaşmayı bırakmanızı en içten dileklerimle istiyorum.
Bilmeden konuşanı çok gördüm ama hem bilmeyen, hem biliyormuş gibi görünmeye çalışan, hem de zırvalayanı ilk kez görüyorum. "Maksimum 4 saatlik iş" deyip "zamanım olmadığı için yaptırmak durumundayım" diyorsunuz. Tamamen ama tamamen dümen yapıyorsunuz. Aciliyeti olan, 1 günde bitmesini isteyen kişi "Maksimum 4 saatlik iş" ise oturur ve 4 saatte yapar.

"Ölücü zihniyetle yaklaşmayı bırakmanızı en içten dileklerimle istiyorum." diyorsunuz ama "30k 10k gibi şaka ve komik rakamlar verip piyasayı bilmeyen insanları dolandırmaktan başka birşey değildir." diyebiliyorsunuz. Asıl ölücü zihniyetin alasını siz yapıyorsunuz

Piyasayı bildiğinizi sandığınızı iddia ediyorsunuz ama yazılım fiyatlarından bir habersiniz...