Fenerbahçe'nin %100 verilmeyen penaltısı, penaltı olduğunu bilenler '' ben göremedim tam açı yok '' diyip ağlamasınlar. Tam açı twitterda her yerde dolaşıyor.
Trabzonspor'un yaptığı hareketin foul olduğu Spider Cameradan alınan görüntüde ortaya çıktı.
İlk penaltıda hakem yorumcuları %50-50 kararsızlıkla konuşurken çok futbol bilgisine sahip forum üyeleri %100 penaltı demeyi kendilerinde hak görüyorlar.
Burada önemli olan VAR nasıl devreye girdi bunu anlamak ilginç, çünkü mesela 2. penaltı pozisyonu %100 penaltı iken müdahale direk futbolcuya yapılmışken, ilk penaltı pozisyonunda adımlamayla birlikte gelen ve VAR'ın asla müdahale etmemesi gereken bir VAR'a çağrıldı genç hakem.
Burada niyet okuma yapıldı, hakemler ne zaman niyet okumaya başladı da buna penaltı verdiler soruyorum. O genç hakemi oraya çağırmak, buyur penaltı çal demektir.
Sen Fenere haksız 1 penaltı verdin, 1 tane de %100 elle oynanan penaltsını çalmadın.
Etti mi sana 2 tane TS lehine karar.
TS konuşuyor şimdi o ilk gol goldü diyor, foul olduğu, formadan çekildiği de tepe kamerası ile yayınlandı. O konuda kapandı.
TS itiraz ettiği 3 konuda haksız çıktı. ( 1 penaltı, 1 iptal edilen gol, 1 fenere verilmeyen penaltı)
FB ise bunca hakem hatasına, göz göre göre doğranmasına, penaltısının verilmemesine, haksız penaltı çalınmasına rağmen 3-2 yendi.
Alın size YAPI + ALGI böyle yapılır.
Hem YAPI ile Fenerbahçe'yi yokuşa sürükleyeceksiniz, 3 tane net maçın kaderini değiştirecek kararı Fenerbahçe aleyhine yorumlayacaksınız hemde maç sonu Fenerbahçe hakemle kazandı diyeceksiniz.
Bu YAPI + ALGI 'dır.
Fenerbahçe'nin karnı bunlara toktur.