Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin yaşadığın istisnai durumlar kaideyi bozmaz. Pozitif örnekler vererek bu durumu yok saymaya çalışma. Kendini bu ülke yerine koymak nasıl iş?
Yaşın küçük değil, buna eminim. Alevinin çayını sen içebilirsin ama çoğunluk içmez bunu inkâr etme. Alevi değilim ama onlara da yapılan zorbalığa karşıyım. Mesela Sedat Peker, kendisi Karadenizli ve koyu ülkücü birisidir. Ona rağmen gerçekleri söylüyor, senin bir Karadenizli olarak bunları bilmemen imkansız.

https://youtu.be/gqLjMVSeUto?si=SnKLRV27rRcfDz49
Hocam yazdıklarınızı okumadım ama lütfen polemik ve tartışma olmasın noktayı koyun lütfen konu dışına çıkmayalım 🙏

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesele tek başına Kürt olma meselesi değil. Kürtlerin pek çoğu Hdp destekçisi. baba aşırı milliyetçiyse ve hdp seçmeninin öcalan'ı desteklediğini, terörün arkasındaki kitle gücü olduğunu düşünüyorsa kısaca siyasete ve teröre bağlayarak kızını vermek istememiş olabilir. olayı salt ırka indirgemeyin, işin arkasında bu tür ihtimaller de söz konusu. hdp eline her mikrofon geçtiğinde öcalan öcalan diye bağırmayı sürdürdükçe aşırı milliyetçi kesimlerde hdp'nin arkasındaki çekiç güç olan Kürtlere karşı bir önyargı ve uzak durma isteği daima olacaktır.
Hocam asil mesele o değil. Asil mesele babası daha önce bir düğüne gitmiş miting gibi düğün yapmışlar. Oradan gelen on yargı var. Ben defalarca dedim. Çevrem gelecek düğüne çevremde her türlü insan var. Ki onu geçtim. Mutlu olacağım günde neden siyasi bir hareket edeyim. Ben daha çok futbol ve sporla kafa yoran biriyim siyaset benim için yok gibi bir şey. O yüzden bu tarz yaklaşımlar ve mutlulugumuzun elimizden alınması çok zoruma gidiyor.