hocam arkadaşımın babası maalesef. Android kullanıyormuş kendisi. Artı nasıl oldu bilmiyoruz. Çocukta olayı bilmiyor babasının bildiğinden bile haberi yok. Annesi söylemiş durumu. Yüksek ihtimalle fake maile tıkladığını düşünüyorum
hacklenmiş olabilir çünkü telefonu resetlemiş.
hocam dediğim gibi ben uygulamanın ne nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum. Arkadaşımın hali perişandı, bede yardımcı olmak için konu açtım.
Hocam dediğim gibi eğer oltalama dediğimiz yöntemle ele geçirdilerse o iş biraz zor dediğiniz gibi. Merak ettiğim uygulama sanırım Binance'nin çıkardığı uygulamaymış. Bu tarz yerlere üye olurken kimlik bilgileri vs istiyor. Eğer aktarılan hesap Tr de ise destek mailine mail atıp bir şekilde ulaşamaz mıyız?
Hocam eğer büyük bi iş adamı vs. değilseniz yardımcı olmazlar en fazla hesabını kapatırlar karşı tarafında ama bu tür eylemlerde bulunan kişiler zaten bunun önlemini alıyor daha önceden swap yöntemini kullanıp vs. başka bir coin olarak transfer ediyor, miktar neydi geçmiş olsun bilinçsiz bir şekilde bu tür uygulamaların kullanılması çoğu zaman risk hocam buralar tehlikeli.