Ülgerler aspava. Ama çok sıra okuyor dışarıda bekliyorsunuz. Bana hep sıra denk geldi.
Yıldırım Aspava, Tandoğan. Gülçimen Aspava.
Benim favorim Gülçimen Aspava Emek şubesi.
Halil Gülçimen / Çakırlar
Gülçimen Aspava. Hangisi yakınsa ona gidebilirsiniz. Ama ilk tercihim Esatta bulunan Gülçimen Aspava.
Gülçimen ve şimşek gidiyorum
Sana bir çok aspava önerecekler, ama hiç kimse benim önerdiğimi önermeyecek! "Meşhur Karataş Aspava" Etlik Ayvalı'da Antares AVM'ye yakın bir konumda yer alıyor. Yeni açıldı sayılır 3-5 ay oluyor herhal. Lezzet konusunda çok bir fark var diyemem ama masa konusunda iyiler. Yeni açıldıklarından ötürü mü bilmiyorum masaları baya dolu. Zaten konsept ve ikramlar az çok aynı. Pişman olamayacağını düşünüyorum. Şuana kadar yorumlarda gelen tüm aspavaları deneyimleme fırsatım oldu.
Aspava harici seni üzmeyecek kebapçı "Emek'te Çukurağa Sofrası"
İkramlar sınırsız, lezzetli ve doyuruzu, lezzet güzel, irmik helvası ikram (tekrar istersen getiriyorlar) Helvanın Ankara'da rakibi yok.
Bir üstteki yorum çok doğru söylemiş. Beytepe 1923 Aspava harici tüm aspavalara gidebilirsiniz. Beytepe'deki aspava bela bir yer. Kuver alıyorlar hizmet yok ürünleri kötü berbat bir yer.
YeniBatı gülçimen aspava.
Teşekkür ederim hepinizin yorumunu dikkate alacağım
Google maps yorumlarından bakıyorum genelde hizmet ve yemeklerin tadıyla alakalı hep olumsuz dönüşler yapılmış yani yoğunluklu olarak gördüğüm şey lezzette bir problem olması, açıkçası güzel bir yemek yemek istiyoruz ve aspavayı deneyimlemiş olmak istiyoruz
Ben de genelde yıllardır gülçimeni biliyorum görüyorum
İncelememe göre Ülgerler ve Karataş güzel gözüküyor