Merhaba, deneyimli yazılım geliştiriciyim. İleri seviye PHP & Laravel bilgim mevcut. Anladığım kadarıyla proje bazlı değil aylık anlaşmalı yazılımcı ile çalışmak istiyorsunuz. Aylık bütçeniz
+75.000₺ ise görüşme sağlayabiliriz, projelerinize uzaktan destek sağlayabilirim. Toplantıları duruma göre yüz yüze gerçekleştirebiliriz.
Whatsapp üzerinden iletişime geçerseniz detayları görüşebiliriz, iyi çalışmalar dilerim.
3 ayda toplam harcaman tutar 1.2 M hocam maalesef ülkede çok fazla sorun yaşadığım için bangladeş ve Hindistan ile çalışmalar yaptım. Fakat neden onlara kazandırayımki diyerek tekrar buraya döndüm ama tekrar pişman oldum r10 da küçük küçük 2-3 bin gibi paralarla maalesef sürekli dolandırmaya çalışan insanlardan dolayı tekrar oraya dönmeyi düşündüğüm için açıkcası son şanslarımı denemek istedim bu arada küçük küçük derken herkes benim nefsimden üstündür tabi ama 3 bin tl gibi tutar için maalesef tuhaf bir hal alıyor ülkemiz. Ödenen tutar atıyor gibi geliyorsa kanıt için dmden herkes ulaşabilir