Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceden de gürültünün farkındaydım ama bebek olduktan sonra daha da batmaya başladı.

Küçükçekmecede oturuyorum bi ara caddede 6. Katta evimiz. O kadar gürültülü ki sokak camları kapatsan bile.

Arabaların motorlarının sesleri mi dersin bağırta bağırta giden motosikletler mi dersin trafik olmamasına rağmen istasyondan siren öttürerek çıkan itfaiyeler mi dersin(gecenin 2-3'ünde bile)

Her gece karşımızdaki parkın önünde arabasında son ses müzik açıp içki içen sığırları saymıyorum artık çözüm bulunamadı hala

Bebek o kadar zor uyutuluyormuş ki meğer önceden derlerdi ama çok önemsemezdim gerçekten sizin de uyku kalitenizi aşırı etkiliyor.

Bu kadar sese iyi kafamız katlanıyor istanbulda gerçekten

Ufak bir tavsiye ve tecrübeden örnek vereyim hocam, annemgil beni hep gürültülü ortamlarda uyutmuşlar, TV açıkken, parkta, sokakta, cafede, vs. Şimdi de öyle çok rahat uyurum gürültüde, aksine TV açık olunca, dışarda iş makinası çalışınca falan daha kolay uyuyorum Bi tür manyaklık mı bilmem ama, bebekken sesli ortamda çok uyuttukları için olduğunu düşünüyorum.

Sizde böyle deneyebilirsiniz, bir şeyleri engelleyemiyorsak uyum sağlamamız gerekir.