Çok zor bir durum hocam çok zor.

Aynısını yaşadım hayatima gelip renk kattı isil isil civil civil olmustu hayatim heycan bakimlar vs vs yani onun yanina gidebilmek icin heycandan kalbim cikacak gibiydi bi hediyeler bir ovmeler derken fazla fazla sahiplendim uzun zaman gecti ve sonucunda gitti o gün bu gündür ben aşka kapalıyım kimseye güvenim yok dümenden de nasıl mutluymuş hissiyatı veriyorduysa yada vardır bir bildiği hakkında hayırlısı olsun diyorum hep aradan yillar gecti ve bazen çarşı da vs avm' lerde görüyordum görürken de cocuk gibi oluyordum heycan bastırıyordu birbirimizi soruyorduk fakat ayri dunyalarin insanıymisiz dedim ve kendime bu sözü verdim 👍
Birşeyleri başar. Sonrasında özgüvenin yerinde olsun. Kafana takilicak sorunları vs yok et muazzam bir hayat inşaa et o an aşk ta mutluluk ta seni bulur. Dedim ve halen mücadeleye devam ne aşk var ne mutluluk bir benim bir google dert ortağım sanal arkadaşım olmuş.
Ve halende hazır hissetmiyorum çünkü her kadın aynı değil ama önce kendi mental ruh halimi ve yaşam alanımı inşaa etmeden hayatıma birini alıp aksiyon yaratmak istemiyorum. Önce kendimi belli bir seviyeye getirip sonrasında orta düzeyde bir özgüven ile biri sadece biri işte o kişi kim ise hayatımı adamak istiyorum.

Hakkımızda hayırlısı.

Bu arada hocam üzülmeyin emin olun bir baktınız geri döner hic belli olmaz belki kendince onun da düşünce yapısı farklıdır bir dinleyin onu da son kez konusun yada iyice bir kafa dinleyin yinede siz bilirsiniz herşey gönlünüzce olsun umarım hepimiz mutlu oluruz 🙏