Para kazanmak için buyboxdan uzak durmak gerekir.
Fazla kargo demek iyi bir kazanç demek değildir.
3-5-10-20 lira kâr ile ürünün hızlı satılır lakin 3-4 iade geldiğinde 1-2 günlük siparişi siler atar gönderilen ürün deforme olması paketi ambalajı poşeti vs.ekstra masrafları göze aldığımız da baya yükten kurtardı şahsen beni.
Buyboxda satarım diye yüklü aldığım ürünlerimi zar zor zarar etmeden elden çıkardım aynı ürünleri daha fazla kâr yazarak kendi ürünümü ekledim az satılıyor ama temiz kazanç bırakıyor. Buyboxda misal veriyorum 15 günde satacağım 300 adete bağlandığım para 20k kazanç net kalan 21.750 10₺ kazanç olsa dahi normalde 3k kâr etmesi gerekirken iadesi cezası kesintisi iade ürünün kırılması vs. Uğraştığıma değmedi. Ayrıca rakip satıcı alıp elindeki arızalı ürünü bana iade etti gönderdiğim sağlam ürünü cebine cukkaladı durumu izah ettim iadeyi reddedin sebebi bu umursamadı ne zaman arkasında oldu destek ekibi satıcının öyle mi öyle bu yazılı beyanlarla birlikte hukuğa taşıyacağımdan şüpheniz olmasın dolandırıcılığa çanak tuttuğunuzun farkındasınız umarım vs. Bir kaç kez arandım iadeyi onaydan redde çevirdiler lakin 10-20 lira kazanç için yada 80-100 lira zarar için yaşadığım strese de
ğmez anlayacağınız buybox tam bir çakal yuvası bitmez de kalitesiz iş yapan mağazaların puanı 7 altına rahatlıkla 1-2 ay içinde düştüğünü görüyorum tam ondan kurtuldum diyorum ki yumurtasından yeni çıkmış bir farklı mağaza açılıyor öyle acemi falan da değil herşeye hâkim yani anlayacağınız mağaza kapatılsa dâhi bir şirket açmak oldukça kolay ve dönen ticarete göre oldukça uygun fiyata a kapatılır b olarak yeniden açar bu zihniyette ki insan dolayısıyla buybox ürünlerinden uzak durup kendi markanızla o ürünleri popüler yapma uğraşın da olmak en sağlıklısı sanırım.
Metodu değiştirdim 20k paraya 300 tek kalem ürün almaktansa 5-6 farklı ürün aldım 20-25 er adet 50-100 arası kâr ile kendi ilanlarımla ekledim az çalışıyorum çok yorulmuyorum ve emin olun gelen siparişlerin net kârı 21.750 den oldukça fazla