_PatroN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlanınıza yazmak istediğim çok şey var ama özetleyici bir dille toplamak isterim.

Yapay zekanın angarya dediğiniz kodları yapay zekanın da yazmaısna gerek yok. php artisan make:model modelName diye zaten laravel bunu yapıyor.
Burda laravel bilmek lazım. SOLID prensiplerini bilmek lazım.
Yazılım tasarımı ne demek onu bilmek lazım.

Yazılım geliştirmek model yaratıp controllerda requestleri karşılayıp view'da işleyip model ile ekle/çıkar değil.
Yazılım böyle bişey gibi görünse de yazılım bu değil.

Yazılım ;

- Yazılım tasarımı bilmek,
- Yazılım SOLID prensiplerine haklim olmak,
- Yazılım DDD, DI, Repository Pattern vb gibi kavramları gözeterek geliştirme yapmak demek..

Her iki php tagını açıp kapayan Interface, Faceda, Dependency Injection bilmeden MVC biliyorum diyip controller'da veri toplayan, Application Service kafası bilmeden / bihaber modelde veri işleyen insanlara 400 vereceğinize, akıllı uslu saat ücretleri ile iş yapmanızı , gelecek dünyanızda teknik borcunuz olmadan yazılım üreticilerinden zaman satın almanızı tavsiye ederim.

Saatde 400 TL vereceğiniz arkadaşlar zaten bunlara hakim olmadığı/olamayacağı için çöp işler satın alacaksınız. Almayın.

Saatlik ücret konusunda 85$+KDV ile çözüm üretebiliriz.
İyi forumlar dilerim.
Hocam fikirleriniz için teşekkür ederim.
Ama ben fikir anlamında bir destek istemedim
Fikirlerinizi kendi projeleriniz de kullanarak başarıya ulaşmanızı ümit ediyorum.
Ben ihtiyacımı yazdım.
Size uyar uymaz. Fiyat yazıp farklı bir beklenti oluşturmanız doğru değil çünkü konunun amacı bu değil
Konu sahibine saygısızlık oluyor.
Özelden fiyat verebilirsiniz
Yani bu formların da genel sıkıntısı bu
Konu sahibinin ihtiyacı dışında her şey yazılıyor.
Eğer değerli fikirlerinize ihtiyacımız olursa onu açıkça yazarım fikir sahiplerinden destek isterim
Ama ben başka bir şey istiyorum konuya bağlı olalım
Konu minvalden çıkmasın rica ederim