@tristy;
@Sertifika;
@GencFoby;
@denden;
@erkancan_87;
@_muzaffer_;
@WooPSs36;
Değerli forumdaşlar, ben Mert Beyin bilgisini düzeltmek ve okuyucuları yanlış yönlendirmesine engel olmak için gereken yanıtı verdim fakat ikna edemedim "özür dilerim haklıymışsınıź" diyeceğine hala perde merde diyor
Sanırım forumun "konudaki aboneliği sil" özelliğini kullanıyor o yüzden alıntı yapılmayan veya etiketlenmedigi mesajlarınızı okuma fırsatı olmadı. Sizlerden ricam kendisini aydınlatmanız. Yanlış bilgiye haiz kalmasına içim elvermez.
Bi önceki Yorumumda kanald D örneği ve wipo dava sonucunu ekledim. Dava da ayrıca Türk bir wipo Yetkiliside var bu hanfendinin kanald gibi bir markadan habersiz olması söz konusu bile olamaz. Dogan grubu bile alamamisken bir sanatçının almasinin mumkunatı yok. Dediğimiz şartlar olusmadigi müddetçe bir domaini kimse başkasından alamaz.