hiç birşey olmaz ad soyad domaininden. onunla alakalı haber yapmazsın olur biter teredutun varsa sat bana reg fiyatına ilze kanka nasıl site yapıyorum onu
AMAN HOCAM BOŞ VER BEN VAZ GEÇTİM
Hocam domain sektöründe daha deneyimli kişiler vardır konuya yorum yaparlarsa değerlendirirler.
Ben olayın telif , ihlal ve kaldırma tarafında bilgi sahibi olduğum için şöyle bir bilgi vereyim. Örnek Mert Birden olarak aldığınız , açtığınız tüm site , domain hatta adıma kayıtlı her şeyi sildirme hakkına sahibim. Bunu kişinin rızası olmadan firmalar hukuksal açıdan kaldırmakla yükümlüler.
Ad Soyad kişisel veriye giren bir durum. Şahsımdan bir tane olduğu sürece bunu yapamazlar markalaştıramazlar da . Ama mesela Sadece Mert yada Birden olarak domain kullanabilirler. '' Bana ait bilgiler '' ad soyad '' içermediği '' sürece.
Konunun davaya taşınmasına bile gerek yok. Hukuki yaptırımları ağır hiç bir firma kendisini bu konuda riske atmaz. Sizin 100 liraya 500 liraya aldığınız domain için kendi totişlerini riske atmazlar

Adam size askı atar geçer. Domaini de karşıya yasal olarak bir sürece girilmedikçe vermez.
Yani almaktan vaz geçtim zaten bende sır olsun kalsın gerek yok ifşada etmeyeceğim